Δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ρόδου ,Φώτη Μπακίρη για τη συμμετοχή τους στην απεργία

Δήμος Ρόδου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ρόδου ,Φώτης Μπακίρης για τη συμμετοχή τους στην απεργία που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία.

Όπως είπε: «Συμμετέχουμε σήμερα στην απεργία μας που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία μας, όπως  και η ΑΔΕΔΥ, για την κατάθεση του νέου ασφαλιστικού νόμου, που πάει για ψήφιση και δυστυχώς όπως και οι προηγούμενοι νόμοι, δεν έχουν διατάξεις που να καλυτερεύουν είτε την οικονομική κατάσταση των μη συνταξιούχων, ούτε τους μελλοντικούς συνταξιούχους. Διεκδικούμε συγκεκριμένα πράγματα. Πλήρη κατάργηση του περιβόητου νόμου Κατρούγκαλου, θέσπιση της 13ης και της 14ης σύνταξης, όχι την ενσωμάτωση του ενιαίου ταμείου στον ΕΦΚΑ που ανοίγει ο δρόμος για την κατάργηση της στο μέλλον. Δεν γίνετε καμία αναφορά για τους εργαζομένους στα βαρέα και ανθυγιεινά και διεκδικούμε καθολική δημόσια ασφάλιση και καμία ιδιωτικοποίηση ούτε στο επικουρικό ούτε σε κανέναν τομέα που έχει να κάνει με το ασφαλιστικό. Είναι ένα θέμα που καίει όλους τους Έλληνες. Όλοι οι μισθοί και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, είναι κατακρεουργημένοι. Πολλά ακούμε στην τηλεόραση, για αυξήσεις, άλλα δεν είναι πάντα έτσι όπως ακούγονται».

Όπως είπε ο κ. Μπακίρης για όλα τα τρέχοντα θέματα θα μιλήσουν τις επόμενες μέρες με τον Δήμαρχο, μετά από ραντεβού που έχουν ζητήσει μαζί του.

 

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *