Κωνσταντίνος Ταρασλιάς «Ιδιαίτερα δυναμική η συμμετοχή της Ρόδου στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις»

Δήμος Ρόδου

Για τις σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στις οποίες συμμετείχε, αλλά και σε αυτές που αναμένετε να συμμετάσχει  ο Δήμος Ρόδου, αναφέρθηκε στην σημερινή συνέντευξή τύπου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κώστας Ταρασλιάς.

«Το προηγούμενο δεκαήμερο η Ρόδος συμμετείχε σε τρεις πολύ μεγάλες εκθέσεις, στις Βρυξέλλες, στο Μιλάνο και στο Ισραήλ. Η διεύθυνση τουρισμού του δήμου Ρόδου συμμετείχε και στις τρεις εκθέσεις, διότι θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσίας μας στις συγκεκριμένες αγορές. Και αυτό γιατί εκεί πολλοί τουρίστες παρακολουθούν πως πηγαίνει η τουριστική κίνηση, αλλά κυρίως είναι οι tour operation με τους οποίους συζητάμε. Θα ήθελα να επισημάνω ότι ήταν πολύ σημαντικό το ταξίδι στο Ισραήλ, διότι παράλληλα με την έκθεση, πραγματοποίησε ο ΕΟΤ μία πολύ μεγάλη συνάντηση, με Business to  Business, όπου είχαν προσκληθεί tour operator από το Ισραήλ, για να έχουν μια κατ’ ιδίαν επαφή, με τους εκπροσώπους των Ελληνικών τουριστικών γραφείων, αλλά κυρίως να έχουν και μια επαφή με τους εκπροσώπους των 13 περιφερειών. Εμείς σαν Ρόδος είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχουμε στην παρουσίαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου αφού παρουσιάστηκε το κομμάτι των νησιών, των υποδομών, σε τουριστικές κλίνες, μαρίνες, αεροδρόμια στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου, είχα την τιμή και την χαρά να εκπροσωπήσω την περιοχή μας, μιλώντας για τα Εβραϊκά μνημεία, τα οποία υπάρχουν στη Ρόδο. Είναι μια στόχευση που κάνει ο Δήμος για την προσέλκυση Ισραηλινών τουριστών».

Ο κ. Ταρασλιάς αναφέρθηκε και στις επόμενες εκθέσεις που ακολουθούν λέγοντας: «Στην διεύθυνση Τουρισμού, ετοιμαζόμαστε και οργανώνουμε τις επόμενες εκθέσεις. Στο προσεχές διάστημα θα συμμετέχουμε στην έκθεση της Σερβίας, στο Βερολίνο, στη Γαλλία και στην Ρωσία. Αυτές είναι οι επόμενες τέσσερεις εκθέσεις με τις οποίες θα ολοκληρώσουμε τον κύκλο των επισκέψεων μας, στις μεγάλες τουριστικές αγορές. Το προσεχές διάστημα θα μπορέσουμε να κάνουμε και άλλες ανακοινώσεις, από την διεύθυνση τουρισμού, σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το τουριστικό προϊόν πέρα από τις εκθέσεις και την παρουσία μας εκεί».

Όπως τόνισε ο κ. Ταρασλιάς η συμμετοχή της Ρόδου στις προσεχείς εκθέσεις θα είναι πολύ δυναμική.

Φωτογραφικό υλικό από την συμμετοχή της Ρόδου στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις..

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *