Υπεγράφη Η Σύμβαση Με Τον Ανάδοχο Για Τον Ηλεκτροφωτισμό Του Γηπέδου Παστίδας Από Την ΠΝΑι

Αθλητικά Δωδεκάνησα

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για τον ηλεκτροφωτισμό του Γηπέδου Παστίδας

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ικανοποιεί το αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για την αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάστασης

Στην τοποθέτηση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στο Γήπεδο της Παστίδας προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με σκοπό την αναβάθμιση του χώρου άθλησης, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά, προκειμένου να γίνουν περισσότερο λειτουργικές και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, έναντι του συνολικού ποσού των 55.813,18 €.

Το έργο «Ηλεκτροφωτισμός Γηπέδου Παστίδας» χρηματοδοτείται και υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά από Διαβαθμιδική Σύμβαση που υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, με την οποία ο Δήμος εκχώρησε στην Περιφέρεια την υλοποίησή του.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει θεωρηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο Γήπεδο Παστίδας θα τοποθετηθούν 24 προβολείς για τον επαρκή και ομοιόμορφο φωτισμό του. Στην μελέτη συμπεριλαμβάνονται και οι συνοδευτικές εγκαταστάσεις όπως η υποδομή των δικτύων, ηλεκτρικός πίνακας διανομής κλπ.
Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης.

Τo έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το Γραφείο Τύπου

4Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *