Κορονοϊός: Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης

Ελλάδα Υγεία
Πηγη:ethnos.gr
Πώς θα δίνεται η άδεια εξόδου για συγκεκριμένες περιπτώσεις..

Σε μια απόφαση που έδειχνε προδιαγεγραμμένη τις τελευταίες ημέρες οδηγείται η κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού. Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, καθώς δεν εισακούστηκαν οι παραινέσεις οι αρμοδίων φορέων για να παραμείνουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους.
ο lockdown, εκτός από τον περιορισμό της κυκλοφορίας, περιλαμβάνει τη λειτουργία τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας, αλλά και γραπτά μηνύματα που θα στέλνουν οι πολίτες σε συγκεκριμένο πενταψήφιο αριθμό και θα ενημερώνουν για το πού πηγαίνουν. Ο αριθμός αυτός κατά πληροφορίες θα είναι το 13033 και στο μήνυμα, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνεται μία ειδική φόρμα με συγκεκριμένες επιλογές, τις οποίες οι πολίτες θα πρέπει να συμπληρώνουν για να πάρουν άδεια εξόδου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή κυκλοφορήσουν χωρίς τη σχετική άδεια, τότε κινδυνεύουν με βαρύ πρόστιμο.

Στην ακόλουθη εικόνα μπορείτε να δείτε πως θα είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης των πολιτών. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο έντυπο είναι ίδιο με αυτό που συμπληρώνουν οι πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν στη Γαλλία.

90511768_200605034693376_3043302702256750592_n.jpg

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *