«Σταθερή προτεραιότητα και στόχος η εικόνα του Δήμου μας»

Δωδεκάνησα Δήμος Ρόδου


«Σταθερή προτεραιότητα και στόχος η εικόνα του Δήμου μας»

Το νοικοκύρεμα και η φροντίδα  του αστικού πρασίνου, είναι μια σταθερή προτεραιότητα και στόχος που έχει θέσει εξαρχής η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου.  Εξειδικευμένα συνεργεία υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της Αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Τσαμπίκας ΚιαχαγιάΜαγιόγλου, προχωρούν σε συντονισμένες ενέργειες αγκαλιάζοντας κάθε πνεύμονα πρασίνου, φθάνοντας έως και την πιο απομακρυσμένη συνοικία.

Καθημερινά, οι υπηρεσίες ρίχνουν το βάρος τους στον καθαρισμό και καλλωπισμό πάρκων και κοινόχρηστων χώρων και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα πάρκα Κάτω Ηλιούπολης, Αγίων Αποστόλων, Πειραιώς, Αραπάκι, Πολεμικού και Αγίας Τριάδος στην Παλιά Πόλη. Τα πάρκα έχουν αλλάξει όψη και οι εργασίες συνεχίζονται, ακολουθώντας τις οδηγίες του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.  

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος κ. Κιαχαγιά, «Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η καθαριότητα είναι βασικοί άξονες του πολιτισμού κάθε κοινωνίας που οφείλουμε να διατηρούμε υψηλά. Οι υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια καθημερινή ώστε να ανταπεξέλθει στον προγραμματισμό που έχουμε κάνει».  

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *