Συνάντηση Κωνσταντίνου Διάκου με τον Στέλιο Αποσπόρη, υπεύθυνο όλου του δικτύου των Ακαδημιών του Πανιωνίου (και όλων των “Κ”), παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

Δωδεκάνησα Αθλητικά

Μια άκρως εποικοδομητική  συνάντηση είχαν στην πρωτεύουσα ο πρόεδρος των Πανθήρων Κωνσταντίνος Διάκου και ο υπεύθυνος όλου του δικτύου των Ακαδημιών του Πανιωνίου (και όλων των “Κ”), παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέλιος Αποσπόρης. Οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την μέχρι τώρα συνεργασία που έχουν αλλά και το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούν από εδώ και στο εξής, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εκπαίδευση των μικρών αθλητών. Τα “μάτια” του Πανιωνίου είναι πάντα στραμμένα στη Ρόδο και στους Πάνθηρες και μέχρι στιγμής είναι δεδομένο ότι οι δυο πλευρές έχουν μια άριστη συνεργασία. Από εδώ και πέρα μάλιστα, με την παρουσία του κ. Διάκου θα είναι ακόμα πιο ενισχυμένη. Ο κ. Αποσπόρης, μιλώντας στο περιθώριο της συνάντησης που είχαν, τόνισε τα ακόλουθα:

“Είμαι χαρούμενος που συναντήθηκα με τον πρόεδρο των Πανθήρων . Μιλήσαμε για τη συνέχιση της συνεργασίας μας και το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούμε. Είναι πολύ σημαντικό το ότι προκύπτει ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα. Διέκρινα έναν άνθρωπο που έχει όρεξη και διάθεση να στηρίξει τις Ακαδημίες και γενικά το ποδόσφαιρο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία”.

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Διάκου επεσήμανε τα ακόλουθα:

“Νιώθω πολύ ωραία που συνάντησα έναν άνθρωπο που προέρχεται από μια ρομαντική εποχή του ποδοσφαίρου, από τα παλιά και οπωσδήποτε έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι τέτοιοι άνθρωποι έχουν νευραλγικά πόστα στις ομάδες στις ημέρες  μας. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι απόψεις μας για το ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη του συμπίπτουν. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα αναβαθμιστεί και άλλο. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά για να πάρουν τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να σταδιοδρομήσουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αλλά ακόμα και αυτό να μην γίνει, να δημιουργήσουμε καλούς ανθρώπους στην κοινωνία. Ο Πανιώνιος και οι Πάνθηρες, συνεχίζουν χέρι χέρι προκειμένου να βάλουν ένα λιθαράκι ανοικοδόμησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Ευχαριστούμε
Από το Γραφείο Τύπου

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *