Συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Δωδ/σου Ιωάννης Παππάς, με το ΓενικόΓραμματέα Απόδημου Ελληνισμού κ. ΙωάννηΧρυσουλάκη

Ελλάδα Πολιτική


Συνάντηση
εργασίας είχε ο Βουλευτής Δωδ/σου Ιωάννης Παππάς, με το ΓενικόΓραμματέα Απόδημου Ελληνισμού κ. ΙωάννηΧρυσουλάκη Ιωαννης Παππας: Απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή των νησιών μας στις εκδηλώσεις για την Επανάσταση του ‘21.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς, οι επαφές, τα ζητήματα και οι δραστηριότητες που αφορούν στους απανταχού Έλληνες ομογενείς και τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Επιπλέον ο κ. Παππάς τόνισε στον Δωδεκανήσιο γενικό γραμματέα , την απόλυτη ανάγκη η Ηρωική Νήσος Κάσος, να έχει ενεργό ρόλο στις εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος στη χώρα μας ,τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη θυσία των Κασιωτών, που έδωσαν τη ζωή τους στην Πατρίδα, υπερασπιζόμενοι το νησί τους κατά το Ολοκαύτωμα του 1824.

Είναι υποχρέωση μας να τιμήσουμε τους αγώνες των νησιωτών μας κατά τη διάρκεια της ελληνικής επανάστασης και να έχουν τα νησιά μας ενεργή συμμετοχή στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *