Μίκα Ιατρίδη: “Είμαστε δίπλα στην κοινωνία. Ψηφίστηκε η ρύθμιση για τις εποχικές επιχειρήσεις και τις επιταγές”

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η ρύθμιση ανάσα για τιςεποχικές επιχειρήσεις και τις επιταγές.

Μίκα Ιατρίδη: «Είμαστε δίπλα στην τοπική μας κοινωνία, δουλεύουμε με ακόμα περισσότερη θέληση, για τουςσυμπατριώτες μας, για τα νησιά μας!»

Ψηφίστηκε και από την Ολομέλεια της Βουλής η ρύθμισηανάσα για τις εποχικές επιχειρήσεις και τις επιταγές. Το νομοσχέδιο θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ εντός των επόμενων ημερών.

Η εξέλιξη αυτή είχε ήδη ανακοινωθεί από τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, στην οποία είχε κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στις παρεμβάσεις τηςΜίκας Ιατρίδη και ειδικά στην πρόταση της για τον προσδιορισμό των εποχικών επιχειρήσεων με βάση το τζίρο τους και όχι μόνο τους ΚΑΔ.

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου, η βουλευτής Δωδεκανήσουσημείωσε τα εξής:

«Είμαστε δίπλα στην τοπική μας κοινωνία σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Η ρύθμιση για τον προσδιορισμό των εποχικών επιχειρήσεων με βάση το τζίρο τους και η ένταξη τους στη ρύθμιση για τιςεπιταγές, με την οποία για 75 ημέρες δεν θα εμφανίζονται στον «Τειρεσία», είναι μια ρύθμιση ανάσα για τις επιχειρήσεις μας, μια ρύθμιση που θα τις βοηθήσει να ανταπεξέλθουν σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Έχω πει πολλές φορές ότι οι συνθήκες που ζούμε είναι δυναμικές. Μαζί με την κοινωνία, μαζί με τους συμπατριώτες μας, μελετάμε τις καταστάσεις, προτείνουμε και προωθούμε λύσεις για τα Δωδεκάνησα μας.

Όλοι μαζί, είμαστε σε ετοιμότητα, ώστε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε».

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *