Στο νησί της Αστυπάλαιας βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

Ελλάδα Αστυπάλαια


Στ
ο νησί της Αστυπάλαιας βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς τις προηγούμενες ημέρες, όπου είχε την τιμή να επισκεφτεί το Λιμενικό καθώς και τον Αστυνομικό Σταθμό του νησιού, συνομίλησε με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία και ευχαρίστησε για τον καθημερινό τους αγώνα στην υπηρεσία της Πατρίδας και του συμπολίτη.

Επίσης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Δημαρχείο Αστυπάλαιας, όπου συνομίλησε με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας κ. Νικ. Κομηνέα και με τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους η Αστυπάλαια θα βγει αλώβητη από την υγειονομική κρίση του κοροναϊού, ενώ επισκέφτηκε και το Κέντρο Υγείας της Αστυπάλαιας, για να συγχαρεί και ευχαριστήσει το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Κέντρου, για την υγειονομική θωράκιση του νησιού και την ετοιμότητα που επιδεικνύουν τους τελευταίους μήνες στη μάχη κατά του COVID.

Οι κάτοικοι του νησιού σε συζητήσειςεξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους για τις επιλογές της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ανάπτυξη της Αστυπάλαιας και των νησιών μας απαιτεί θαρραλέες πολιτικές λύσεις και ο κ. Παππάς δεσμεύτηκε να στηρίξει αυτήν την κατεύθυνση.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *