ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ελλάδα Σύμη

«Re-Cult: Ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς μέσα από την ανάπτυξη και θεσμική ενίσχυση του Θρησκευτικού Τουρισμού στη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου», του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε σεμινάρια  με θέμα τον προσκυνηματικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό.

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου (ΚΕΑ Ι.Μ. ΣΥΡΟΥ),υλοποιώντας τη Δράση «Συμβουλευτική και Κατάρτιση σε Επαγγελματίες Τουρισμού», στα πλαίσια της Πράξης ReCult, καλεί ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και επαγγελματίες-εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να υποβάλουν αίτηση, προκειμένου να συμμετάσχουν σε σεμινάρια επιμόρφωσης, με θέμα τον προσκυνηματικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν , για να αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσεων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC17024 για το πεδίο του «Επαγγελματία Θρησκευτικού Τουρισμού». Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι δωρεάν και υποχρεωτική.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση και την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ Ι.Μ. ΣΥΡΟΥ: www.keaimsyrou.gr/?p=knews1,πληροφορίες στο τηλέφωνο:2281082815 & στο e-mail:info@keaimsyrou.gr, Μητροπολιτικό Μέγαρο,Ερμούπολη, Σύρος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Πράξης: www.recult-greece-cyprus.eu και την σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςwww.facebook.com/recultinterregvagreececyprus/

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *