Ενημερωτική παρουσίαση του εξοπλισμού και των μέσων που χρησιμοποιούν οι Αστυνομικοί Τροχονόμοι σε παιδιά βρεφικού σταθμού στη Σύρο

Ελλάδα Αστυνομικό


Ενημερωτική παρουσίαση του εξοπλισμού και των μέσων που χρησιμοποιούν οι Αστυνομικοί Τροχονόμοι σε παιδιά βρεφικού σταθμού στη Σύρο

Στο πλαίσιο δράσεων της Γενικής ΠεριφερειακήςΑστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου που αφορούνστην ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και παρουσίασης της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε προσχολική μονάδα.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου Αξιωματικός του επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου και Αστυνομικοί Τροχονόμοι του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου Ερμούπολης επισκέφτηκαν τον Βρεφικό Σταθμό «Ηλιαχτίδες» και ανέπτυξαν στα παιδιά, σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς τους, βασικούς κανόνες οδικής συμπεριφοράς αποσκοπώντας και συμβάλλοντας στην καλλιέργεια της σωστής κυκλοφοριακής αγωγής.

Επίσης, έγινε παρουσίαση των μέσων και του εξοπλισμού που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί τροχονόμοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.  

Ταυτόχρονα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μέσα, οχήματα και εξοπλισμό, που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, φορείς, οργανισμούς και συλλόγους.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *