Συνελήφθησαν δέκα (10) αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων

Ελλάδα Αστυνομικό


Συνελήφθησαν
δέκα (10) αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες 31 Ιουλίου 2020, σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά δέκα αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Θήρας, πέντε αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 18, 20, 35, και 40 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήσηπλαστών ταυτοτήτων, επιχείρησαν να επιβιβαστούνσε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 28 και 39 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστών ταυτοτήτωνεπιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δύο αλλοδαποί (γυναίκα και άνδρας) ηλικίας 24 και 34 ετών άνδρας, οι οποίοιμετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστών ταυτοτήτων επιχείρησαν να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία και τη Γερμανία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Μυκόνου, ένας 31χρονος αλλοδαπόςάνδρας, ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστής ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *