Δελτίου τύπου του Σωματείου Εργαζομένων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΚΠΠΝΑ) ευχαριστούν θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Παύλο Μπακίρη για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του στα ιδρύματα της Ρόδου.

Αναγνωρίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή έσκυψε πάνω στα προβλήματα των ιδρυμάτων και των εργαζομένων και τα αντιμετώπισε δίνοντας λύσεις και προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα, με τα μέσα που είχε στην διάθεση του.

Εκφράζουμε την λύπη μας για την αποχώρηση του. Υπήρξε ένας Πρόεδρος που στάθηκε κοντά στο Σωματείο μας, ακούγοντας την φωνή και τα αιτήματα μας, πλησιάζοντας τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά, με ανθρώπινο πρόσωπο και κατανόηση. Δεν θα ξεχάσουμε την θητεία του κοντά μας και θα θυμόμαστε την άριστη σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ μας.

Εκφράζουμε την ευχή οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν και πάλι στον δρόμο της προσφοράς και της υπηρεσίας προς τον συνάνθρωπο και σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας του.

Για το Δ.Σ. του ΚΚΠΠΝΑ

Η Γενική Γραμματέας

Τσιαϊράκη Αργυρώ

Η πρόεδρος

Τζατζανά Αλεξάνδρα

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *