Επιστολή του Παναγιώτη Κουνάκη προς τον πρόεδρο του ΕΒΕΔ

Ελλάδα Ρόδος

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με αγάπη για το θεσμό του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου τον οποίο υπηρέτησα έχοντας μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην δυναμική σας και στον θεσμικό ρόλο που κατέχετε, θα ήθελα να σας δω να ηγείστε μιας προσπάθειας συνένωσης όλων των Βουλευτών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλων των παρατάξεων και φορέων, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και των εργαζομένων.
Η δεινή κατάσταση της αγοράς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν έχει προηγούμενο και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου είναι θεματοφύλακας όλων μας που ασχολούμαστε με την επιχειρηματικότητα.
Μετά την ανοιχτή επιστολή που κατέθεσα στους βουλευτές σχετική με το καθεστώς που θα μπορούσε να βοηθήσει μέχρι το άνοιγμα της σεζόν του 2021 , είμαι σίγουρος πως μπορείτε να εμπλουτίσετε ,να βελτιώσετε , να επικαιροποιήσετε τις προτάσεις και να πιέσετε προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες αυτή την ιδιάζουσα περίοδο.
Πάντα στην διάθεση σας σε οτιδήποτε μου ζητηθεί για τον θεσμό του Επιμελητηρίου τον οποίο υποστηρίζω και πιστεύω πως μπορεί να διαδραματίσει τον ουσιαστικότερο ρόλο σε αυτή τη μοναδικά δύσκολη στιγμή.

Με εκτίμηση,
Κουνάκης Παναγιώτης
​Ρόδος 21.08.2020 ​Προς κ. Ιωάννη
​Πρόεδρο
Δωδεκανήσου
Κοιν. Μέλη Διοικητικής Επιτροπής

Περιφερειακός Σύμβουλος
Νοτίου Αιγαίου Τομεάρχης Τουρισμού
Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *