Η πρόκληση του «Dare to Do More 2020» της PepsiCo ξεκίνησε και στην Ελλάδα

Ελλάδα


Η
πρόκληση του «Dare to Do More 2020» της PepsiCo

ξεκίνησε και στην Ελλάδα

Η PepsiCo ανακοινώνει την πρωτοβουλία “Dare to Do MoreChallenge και στη χώρα μας. Η συγκεκριμένη δράση είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός με σκοπό την ανάδειξη και προσέλκυση πτυχιούχων φοιτητών με καινοτόμες ιδέες και ταλέντο, μέσω μιας καινοτόμου επιχειρηματικής προσέγγισης.

Το πρόγραμμα – το οποίο διεξάγεται σε 9 χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Πολωνία, Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, Τουρκία και Λιθουανία – απευθύνεται σε πτυχιούχουςή τελειόφοιτους φοιτητές Πανεπιστημίων και πολυτεχνικών σχολών, οι οποίοι καλούνται να συμμετέχουν σε έναν εικονικό ψηφιακό διαγωνισμό όπου θα αξιοποιήσουν τις ιδέες και τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες με στόχο να προσδιορίσουν και να αξιοποιήσουν την επόμενη μεγάλη τάση στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δείξουν ότι αφουγκράζονται τις ανάγκες και εξελίξεις της αγοράς καθώς και ότι διαθέτουν το ταλέντο και τις ικανότητες να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν τις καινοτόμες ιδέες τους, διεκδικώντας μία από τις 50 και πλέον θέσεις του προγράμματος για πτυχιούχους τηςPepsiCo στην Ευρώπη αλλά και σημαντικά βραβεία.

Η πρωτοβουλία “Dare to Do More Challenge θα πραγματοποιηθεί σε 3 φάσεις. Αρχικά, από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου 2020 οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα του διαγωνισμού (https://daretodomore.pepsico.com/en/challenges/europe) και να καταθέσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο στο υποθετικό σενάριο ότι είχαν 100.000 δολάρια από την PepsiCo για να αξιοποιήσουντην επόμενη μεγάλη τάση στο χώρο των τροφίμων και ποτών, εξειδικεύοντας σε τι θα επικεντρώνονταν και πώς θα αξιοποιούσαναυτήν την τάση ώστε να την λανσάρουν στην αγορά.

Στη δεύτερη φάση, από 9 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2020,οι συμμετέχοντες και οι ιδέες τους θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή της PepsiCo. Οι καλύτερες προτάσεις θα επιλεγούν να προχωρήσουν στους τελικούς, ενώ ταυτόχρονα οι φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα σεμινάριο καθοδήγησης της PepsiCo, όπου με τη βοήθεια σύμβουλου/μέντορα της PepsiCo θα μπορέσουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για τους πανευρωπαϊκούς τελικούς.

Στην τελική φάση, οι φιναλίστ θα προσκληθούν να συμμετάσχουν σε  μία διήμερη (Ιούνιος 2021) εκδήλωση στην Βαρκελώνη, που θα πραγματοποιηθεί για την ανάδειξη των νικητών πανευρωπαϊκά.

Οι περισσότεροι από 50 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στο πρόγραμμα πτυχιούχων της PepsiCo, σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων (Ψηφιακό / ηλεκτρονικό εμπόριο, Insights, Εμπορικό/Πωλήσεις, Εφοδιαστική Αλυσίδα/Logistics, Global Procurement, Agro Procurement, Οικονομικά, IT, HR) και Ευρωπαϊκών χωρών καθώς και να κερδίσουν σημαντικά δώρα.

Η PepsiCo, με κεντρικό άξονα την ανθρωποκεντρική τηςφιλοσοφία επενδύει στους νέους ανθρώπους, προσφέροντας ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης, παρέχοντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να εργαστούν, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν νέες και βελτιωμένες δεξιότητες, ώστε μέσα από την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους καιη ίδια η εταιρία να γίνεται καλύτερη.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για το Dareto Do More Challenge στο:

https://daretodomore.pepsico.com/en/challenges/europe

Σχετικά με την PepsiCo

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2017 ξεπέρασε τα $63δις και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα Lays, Cheetos, Ruffles, Doritos, Tasty Naturals, Gatorade, PepsiCola, Quaker και Tropicana. Η γκάμα των προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, εκ των οποίων οι 22 μάρκες φέρνουν η καθεμία περισσότερο από $1δις τζίρο σε πωλήσεις.

Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η φιλοσοφία μας «“Winning with Purpose”» – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενους μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποία επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και τους μετόχους της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.pepsico.com.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *