Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης κατέθεσε τρεις Κοινοβουλευτικές Αναφορές σχετικά με ζητήματα που αφορούν ζητήματα της Δωδεκανήσου

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης κατέθεσε
τρεις Κοινοβουλευτικές Αναφορές σχετικά με ζητήματα που αφορούν ζητήματα της Δωδεκανήσου.

1. Προβλήματα στελέχωσης του Κ.Θ. –Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου.

Μετά από επιστολή της ΔΗΜ.Τ.Ο Λέρου της Νέας Δημοκρατίαςκαι του προέδρου της κ. Αναστάσιου Τσαχουριανίδη σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Λέρου, ο Βουλευτής Βασίλη Α. Υψηλάντης κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου Λέρου.

2. Λειτουργιά του αρχαιολογικού χώρου του Αρχαίου Σταδίου Ρόδου.

Μετά από επιστολή πολιτών της Ρόδου και του συλλόγουRICHES, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντηςκατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τη  λειτουργιά του αρχαιολογικού χώρου του Αρχαίου Σταδίου Ρόδου.

3. Επιχορηγήσεις Αθλητικών Συλλογών και του Γ.Σ.Διαγόρα.

Λόγω γεωγραφικής θέσης της Ρόδου, που αποτελεί έδρα του ιστορικού Γ.Σ “Διαγόρα” και του υψηλού κόστους μετακινήσεων της αποστολής της ομάδας στα παιχνίδια εκτός έδρας, ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα χρηματοδότησης αθλητικών σωματείων λόγω τηςνησιωτικότητας και μεγάλων μετακινήσεων. Για το ίδιο θέμα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης έχει επικοινωνήσει και με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *