Το ζήτημα της κατάργησης του υποκαταστήματος της Eurobank Καλύμνου στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Το
ζήτημα της κατάργησης του υποκαταστήματος της Eurobank Καλύμνου στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη.

Στη Βουλή έφερε η Μίκα Ιατρίδη το ζήτημα τηςαπόφασης της τράπεζας Eurobank να σταματήσει τηλειτουργία του υποκατάστηματος της στην Κάλυμνο.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου κατέθεσε προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών ως αναφορά την επιστολή του Έπαρχου της Π.Ε. Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή, και ζητά από τα αρμόδια Υπουργεία να συμβάλλουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους στην επανεκτίμηση της απόφασης της τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος τηςστην Κάλυμνο.

Επισημαίνεται ότι, με εξαίρεση την περίοδο του lockdown, τα νησιά της περιοχής βρίσκονται σε συνεχή τουριστική ανάπτυξη με πολύ θετικές προοπτικές στην αξιοποίηση πολλών εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Το γεγονός αυτό επιβάλλει τη διατήρηση τηςλειτουργίας του υποκαταστήματος, με δεδομένο ότι πολλές υποθέσεις προϋποθέτουν τη φυσική παρουσία του πελάτη στην τράπεζα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του, κάτι που, μέχρι πρότινος, το υποκατάστημα της Eurobank με τα τοπικά στελέχη και εργαζόμενους του είχε καταφέρει.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *