Οι κυβερνητικές «αστοχίες», δεν είναι αποτυχίες, αλλά σχέδιο

Ελλάδα Πολιτική


Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την κατάσταση στη Μόρια επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι όλες οι κυβερνητικές «αστοχίες», δεν είναι αποτυχίες αλλά σχέδιο.

·         Η κυβέρνηση εξακολουθεί να μιλά για «κλειστά κέντρα κράτησης», μια πολιτική που τα αποτελέσματά της καπνίζουν ακόμα.

·         Η κινητικότητα μεταφοράς και μετεγκατάστασης που ακολούθησαν μετά την πυρκαγιά, δείχνουν ότι μπορούσαν να γίνουν πράγματα που επίτηδες δε γίνονταν, δημιουργώντας, καθιερώνοντας και ενισχύοντας την προβληματική κατάσταση που σε τόσο δραματική κορύφωση έφτασε χθες το βράδυ.

·         Τέλος, η επιμονή της κατασταλτικής επιβολής σε κάθε πρόβλημα, με διμοιρίες ΜΑΤ στη θέση μέτρων ανακούφισης, είναι trademark «κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Σε αντίθεση με αυτόν λοιπόν τον απαράδεκτο μισανθρωπισμό και την αποδοχή της χώρας μας ως ασπίδας της ΕΕ έναντι απελπισμένων συνανθρώπων μας, πρέπει να απαιτήσουμε ως Ευρωπαίοι να μην υπάρξει κανένα νέο στρατόπεδο συγκέντρωσης, καμία φυλακή ψυχών και κανένας νέος φράχτης της ντροπής ποτέ ξανά στην Ευρώπη.

Να υπάρξει επιτέλους ελεύθερη μετακίνηση και αξιοπρεπής εγκατάσταση των προσφύγων και μεταναστών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ενδοχώρα.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *