Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για το νέο λογότυπο και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα Ρόδος

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για το νέο λογότυπο και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Νέα οπτική εικόνα – ριζικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική συνοχήοι αξίες της αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας και της ισότητας, οιαρχές της Αριστεράς, είναι το τρίπτυχο που μας οδηγεί στην εποχή των μεγάλων προκλήσεων για τη χώρα και το Λαό μας.

Το νέο σήμα του «ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» δεν είναι μόνο η προβολή της σύγχρονης ταυτότητας του κόμματος. Αποτελεί ένα βήμα επικοινωνίας με τον κόσμο της εργασίας, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους νησιώτες που βιώνουν τη διπλή υγειονομική και οικονομική κρίση, τους νέους και της νέες της πατρίδας μας για να δηλώσουμε ότι είμαστε συνεχώς δίπλα τους, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο.

Σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών σ’ όλο τον πλανήτη, η ΑΡΙΣΤΕΡΑ στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα προοπτικής. Με τις αξίες που μας εμπνέουν αδιαπραγμάτευτες και με το πρόγραμμα μας, που θα αποτυπώνει τη στρατηγική και την πολιτική ταυτότητα της Αριστεράς στις νέες συνθήκες, με δράσεις για κάθε πτυχή της καθημερινότητας, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν μαζί μας για να ξεφύγουμε οριστικά από την ξεπερασμένη για την οικονομία, καταστροφική για τα λαϊκά στρώματα, αναξιόπιστη πολιτική της ΝΔ. Την πολιτική της εργασιακής ανασφάλειας, της οικονομικής στασιμότητας, του ξεπουλήματος των κεκτημένων των εργαζομένων και της δημόσιας περιουσίας. Για να προχωρήσουμε μαζί μπροστά, σε επιλογές και έργα βιώσιμης ανάπτυξης. Για να αγωνιστούμε για την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων, για το μέλλον της νέας γενιάς.».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *