ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Ελλάδα Ρόδος


Αγαπητοί συνταξιούχοι,

Σε συνέχεια του Ν. 4714/20 άρθρο 114 με την καταβολή των αναδρομικών, οι αξιώσεις σας για ποσά που αντιστοιχούν σε περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων, επιδόματος αδείας και δώρων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα, κατά το χρονικό διάστημα από 11.6.2015 έως και τη δημοσίευση του ν. 4387/2016, αποσβέννυνται, δυνάμει των νόμων 4051/12 και 4093/12.

ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ, ΤΟΚΟΥΣ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 11 ΜΗΝΩΝΝ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, ΔΩΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ.

Επομένως όσοι δεν έχουν καταθέσει αγωγές θα πρέπει να καταθέσουν ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν τις περικοπές της κύριας και της επικουρικής σύνταξης τους όπως και τα δώρα και τα επιδόματα σε βάθος πενταετίας.

Απευθυνθείτε στο Συλλογο Συνταξιούχων ”Ενεργοί πολίτες Ροδου. Τηλ 6941412220 (Πρόεδρος Αλέκος Λυκοπάντης).

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *