ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ INSTUDIES ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού
σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες του Instudiesτης Κω
με αφορμή την πρόκρισή τους στον τελικό
διαγωνισμού ρομποτικής της WRO Hellas
Με αφορμή την πρόκριση της ομάδας του τμήματος ρομποτικής του Κέντρου Μάθηση – Instudies της Κω στον τελικό του Πανελλαδικού διαγωνισμού της WRO Hellas στην κατηγορία του Δημοτικού με τον τίτλο ‘Από τον Αρχιμήδη στον Da Vinci’, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιάννης Κρητικός δήλωσε:
Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον Υπεύθυνο Λειτουργίας κ. Αλέξανδρο Καΐσερλη, καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του Κέντρου Μάθηση – Instudies της Κω για την πολύ σημαντική διάκρισή τους. Το τμήμα ρομποτικής θα εκπροσωπήσει τα Δωδεκάνησα στον τελικό του Πανελλαδικού διαγωνισμού.
Η επιτυχία τους δεν αποτελεί τιμή μόνο για τους ίδιους. Αποτελεί τιμή και για την Κω μας, τα Δωδεκάνησά μας και το Νότιο Αιγαίο μας. Αποτελεί όμως ιδιαίτερη τιμή και για την εκπαίδευση (δημόσια και ιδιωτική) και επιβεβαιώνει την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται ιδιαίτερα στην παραμεθόριο. Τέτοιες δράσεις έχουν τεράστια συμβολή στην εξέλιξή των μαθητών και μαθητριών του τόπου μας σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες και συμβάλλουν καθοριστικά στην πρόοδο της κοινωνίας μας.
Μπράβο σου Αλέξανδρε! Μπράβο σας παιδιά! Συγχαρητήρια στους γονείς!
Μας κάνατε περήφανους!’’
Το Γραφείο Τύπου
0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *