Γιώργος Καντής: ” κρείττον του λαλείν το σιγάν ” κ. Τσίπρα

Ελλάδα Πολιτική
Γράφει ο Γιώργος Καντής Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και μέλος του μητρώου πολιτικών στελεχών της Ν.Δ, στα Δωδεκάνησα. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή δίνει απαντήσεις για όλα όσα ανυπόστατα καταγγέλει ο κ. Τσίπρας.

Εκτός από ένα τεράστιο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη στον Πρωθυπουργό, όπως είπε και ο ίδιος από το βήμα της Βουλής θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κ. Τσίπρα, που μας δίνει την ευκαιρία να θυμίσουμε για ακόμα μια φορά στον κόσμο το ποσό λαϊκιστής είναι.
Εγώ κ. Τσίπρα, θα σας πω, ότι ” κρείττον του λαλείν το σιγάν ” ή όπως έλεγε ο Πυθαγόρας “Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν” .
Να σας το μεταφράσω, γιατί μάλλον δεν προλαβαίνετε να διαβάσετε, όπως δεν προλάβατε σχεδόν τίποτα, γιατί αυτό λέτε συνέχεια.
Έλεγαν λοιπόν οι αρχαίοι Έλληνες, όπως λέει και ο σοφός λαός σήμερα, πως αν δεν ξέρεις τι να πεις είναι καλύτερη η σιωπή.
Και εσείς κ. Τσίπρα, μάλλον δεν ξέρετε τι λέτε.
Γιατί αν ξέρατε έστω και λίγο δεν θα κάνατε αυτήν την παντελώς αχρείαστη και αψυχολόγητη πρόταση μομφής, για να ικανοποιήσετε τους συντρόφους σας και το εσωτερικό σας ακροατήριο, ότι έχει απομείνει από αυτό, σε μια τόσο κρίσιμη Εθνικά συγκυρία.
Μοιάζει λες και εύχεστε να πάει χειρότερα η Ελλάδα.
Ευτυχώς για τους Έλληνες, κ. Τσίπρα, έχουμε σοβαρή κυβέρνηση και η ανάκτηση της αξιοπιστίας της Χώρας στο διεθνές στερέωμα, σε όλα τα επίπεδα, έχει ονοματεπώνυμο…
Κυριάκος Μητσοτάκης.
0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *