Το ΒΗΜΑ ταξιδεύει στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, τις Θερμοπύλες του Αιγαίου – Μαζί με τους μαθητές του ακριτικού νησιού εκδίδει «Το ΒΗΜΑ του ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ»

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Το «ΒΗΜΑ» συνεχίζοντας το ταξίδι του στις περιφέρειες της Ελλάδας, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, «δένει» στο λιμάνι του Καστελλορίζου. Είναι ένα ταξίδι που ξεκίνησε με στόχο η εφημερίδα να ανοίξει τις σελίδες στα σχολεία της χώρας, προσφέροντας στους μαθητές τους τη δυνατότητα να χτίσουν τη δική τους εφημερίδα. Μια πλήρη και ολοκληρωμένη εφημερίδα, τεχνικά και τυπογραφικά άρτια, με ξεχωριστό περιεχόμενο, όπου οι μαθητές θα καταθέτουν τους  προβληματισμούς, τις σκέψεις, τις ιδέες και τις αγωνίες τους με τη φλόγα και τον ενθουσιασμό της νιότης τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ακριτικού νησιού ανέλαβαν την σύνταξη της μαθητικής τους εφημερίδας. Αρωγός στην προσπάθειά τους αυτή η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που έβαλε υπό την αιγίδα της το εκδοτικό τους εγχείρημα. 

«Το ΒΗΜΑ του ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ» θα συμπεριληφθεί ως ένθετο στο κύριο σώμα της εφημερίδας και θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά με το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.  

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *