Μήνυμα Δημήτρη Κρητικού για τη νέα χρονιά

Ελλάδα Ρόδος

Μήνυμα για τη νέα χρονιά 

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες ,

Σε λίγες ώρες θα αποχαιρετίσουμε το 2020, τη χρονιά που άφησε πίσω της πολλές πληγές στη χώρα και τους πολίτες της, πληγές για τους περισσότερους ακόμα ανοιχτές. 

Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή. Πρέπει να αφήσουμε  πίσω μας τις κακές στιγμές, τα δυσάρεστα και τα στενάχωρα. Άλλωστε ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να στέκεται όρθιος ότι και αν γίνει.

Μέσα από την ασφάλεια που θα μας χαρίσει το νέο εμβόλιο ας έρθουμε πιο κοντά, ας κρατήσουμε ότι έμεινε όρθιο και ας κάνουμε και πάλι σχέδια για το μέλλον αυτού του τόπου.

Θα τα καταφέρουμε, με αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο με υπευθυνότητα και προστασία της δημόσιας υγείας. Κάνοντας λίγη υπομονή ακόμα, θα ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας. 

Όλα θα τελειώσουν και στη μάχη που δίνουμε πρέπει να βγούμε νικητές. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε μία νέα αρχή πρωτίστως για εμάς τους ίδιους , και στη συνέχεια για την πόλη το νησί και τους πολίτες του. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι γι’ αυτό, δημοτική αρχή, παρατάξεις και δημότες.

Το 2021 πρέπει να μας βρει δυνατούς  και αποφασισμένους. Χρειάζεται δουλειά και μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε την ύφεση που δημιουργήθηκε και τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν μπροστά μας. Και μόνο με τη στήριξη τη δική σας θα τα καταφέρουμε και σε αυτή τη δοκιμασία.

Καλή, δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά, 

Με υγεία σε εσάς και την οικογένειάς σας

Δημήτρης Κρητικός γιατρός πνευμονολόγος

Επικεφαλής παράταξης «Ρόδος Αξιών»

Πρώην δήμαρχος Καμείρου

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *