Παππάς Ιωάννης: Το νέο νοσοκομείο της Κω παίρνει σάρκα και οστά

Ελλάδα Κως


Παππάς
Ιωάννης: Το νέο νοσοκομείο της Κω παίρνεισάρκα και οστά.

Έπειτα από τη συνάντηση του Βουλευτή ΔωδεκάνησουΙωάννη Παππά, ο Πρωθυπουργός, ΚυριακόςΜητσοτάκης, έδωσε το «πράσινο φως» για την ανέγερσητου νέου νοσοκομείου της Κω.

Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βουλευτής Δωδεκάνησου Ιωάννης Παππάς, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, για πλήθοςζητημάτων που αφορούν στα Δωδεκάνησα. Ένα απόαυτά ήταν και η προώθηση του αιτήματος των Κώων για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στο νησί

Ο κύριος Παππάς, ο οποίος προώθησε προσωπικά το θέμα στον Πρωθυπουργό, έπειτα από την έγκριση που δόθηκε, πραγματοποίησε σύσκεψη με το Δήμαρχο Κω, κύριο Θεοδόση Νικηταρά, τον Πρόεδρο των ΚτιριακώνΥποδομών Α.Ε, κύριο Τιμολέων Κατσιπό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό τον σχεδιασμό για την υλοποίηση της ανέγερσηςτου νέου νοσοκομείου στην Κω. 

Το νέοσύγχρονο νοσοκομείο θα ανεγερθεί στην περιοχήτου Λινοποτίου και θα εφοδιαστεί με εξοπλισμότελευταίας τεχνολογίας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νησιού. Η μελέτη για την κατασκευή του,είναι έτοιμη και θα επικαιροποιηθεί με τα δεδομένα του χώρου που προκρίνεται.

Είναι δε, όψιμη η ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποίηση του εν λόγω έργου, όταν κατά τη διάρκειατης διακυβέρνησής τους, οι εκλεγμένοι βουλευτές του στο νομό Δωδεκάνησου, δεν έκαναν το παραμικρό, για το νησί.

Πλέον, όμως, μπαίνουν τα θεμέλια ώστε το νησί του Ιπποκράτη να αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείογια να εξυπηρετεί όλους τους Κώους, τα γειτονικά νησιά καθώς και τους χιλιάδες  φιλοξενούμενους του νησιού.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *