ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Επαναλειτουργεί ή όχι τοΚτηματολόγιο της Ρόδου τελικά;

Ελλάδα Ρόδος


ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛ
ΑΓΗΣ: Επαναλειτουργεί ή όχι τοΚτηματολόγιο της Ρόδου τελικά;

Το Κτηματολόγιο Ρόδου πρέπει να λειτουργήσει άμεσα και υπό συνθήκες ασφαλείας. Η λειτουργία του κτηματολογίου είναι πολύ σημαντική για την τοπική οικονομία και αγγίζει με τον ένα ή άλλο τρόπο όλους μας.

Οι τωρινές συνθήκες στο κτήριο είναι ακατάλληλες για πολίτες και εργαζόμενους και ντροπή για τη δημόσια διοίκηση στον 21οαιώνα.

Σε αντίθεση με την πραγματικότητα, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος βιάζονται να μας ενημερώσουν ότι «κατόπιν ενεργειών τους» λειτουργεί και πάλι το Κτηματολόγιο Ρόδου.Δυστυχώς όμως για όλους μας, δεν εννοούν ότι συνέβαλαν προκειμένου να γίνουν γρήγορα και σωστά οι εργασίες αποκατάστασης του κτηρίου, αλλά ότι, πίεσαν να υπογραφούν τα χαρτιά που απαιτούνται, για να κουκουλωθούν τα προβλήματα.Ας αποφασίσουν τουλάχιστον ποιος από όλους του Δωδεκανησίους βουλευτές, θα αναλάβει την ευθύνη εκ μέρους της κυβέρνησης, για να του αποδώσουμε τα «εύσημα».

Ας αφήσουν τις μικροπολιτικές κορώνες και να δώσουν λύση. Ας καταλάβουν ότι είναι αδιάφορες οι τηλεδιασκέψεις και οι προσφορές άνευ αντικειμένου από τους τοπικούς «άρχοντες» της αυτοδιοίκησης και οι δήθεν «έντονες παρεμβάσεις» των κοινοβουλευτικών μας, εφόσον όλα αυτά δεν έχουν το παραμικρό αποτέλεσμα.

Να εκπονηθεί άμεσα μελέτη αποκατάστασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Κυρίως όμως, να καθορίσουν τώρα τη διαδικασία επίσπευσης και το χρονοδιάγραμμα ανάθεσης του έργου αποκατάστασης. Έχουν αποδείξει ότι όταν θέλουν (συμφέρει) … μπορούν. Με ευκολία έχουμε δει ότι μοιράζονται εκατομμύρια ευρώ, για «δράσεις προβολής» σε ΜΜΕ και εκτέλεση έργων και προμηθειών, με «κατεπείγουσες διαδικασίες» με πρόσχημα την πανδημία.

Ας σεβαστούν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, γιατί δεν θα την έχουν για πολύ ακόμη.

Το ΚΙΝΑΛ, μέσω βουλευτών του, έχει ήδη προσφύγει στους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ζητώντας εξηγήσεις και τη λήψη των αναγκαίων αποφάσεων που θα διασφαλίσουν την άμεση και ασφαλή λειτουργία του κτηματολογίου Ρόδου.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *