Ανεξάρτητος συνδυασμός Διμυλιας Ελεούσας

Δωδεκάνησα

 Έπειτα από ώριμη σκέψη και συζήτηση μεταξύτων μελών μας, αποφασίσαμε ως νεολαία του χωριού να λάβουμε μέρος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με γνώμονα το κοινό καλό των δυο χωριών μας.Επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια διαχείρισης των δυο χωριών, διότι θεωρούμε πως η τοπική κοινωνία χρειάζεται τη συνεργασία όλων μας, τόσο της κοινότητας, όσο και των τοπικών φορέων. Για την επίτευξη αυτού του στόχου μας, κρίνουμε απαραίτητη τη στήριξη των κατοίκων των χωριών μας ώστε να καταφέρουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν , ξεκινώντας από αυτά της καθημερινότητα, τα οποία χρήζουν επίλυση.

Στόχος μας είναι, το γραφείο της κοινότητας να παραμένει ανοιχτό ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους δημότες να μεταφέρουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και να επιδιώξουμε την επίλυση τους. Επιπλέον, οι συνεδριάσεις της κοινότητας πρέπει να είναι ανοιχτές στην κοινωνία, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι δημότες όσο το δυνατόν καλύτερα τα προβλήματα μας και τις διεκδικήσεις μας και να δείξουν εμπιστοσύνη στην νέα αυτή προσπάθεια που επιχειρούμε να υλοποιήσουμε.

Μιλήσαμε για τον τρόπο με τον όποιο επιθυμούμε να διαχειριστούμε προβλήματα της καθημερινότητας, ωστόσο θα επιστρέψουμε με το πρόγραμμα διαχείρισης το οποίο θέλουμε να υλοποιήσουμε εφόσον αναλάβουμε τις τύχες των χωριών μας. Θεωρούμε ότι με την κατάλληλη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και την πίεση που πρέπει να ασκείται σε περιπτώσεις αδιαφορίας, θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κάθε στόχο μας που αφορά στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην υλοποίηση έργων για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων .

Η απόφαση έχει παρθεί και η υποψηφιότητα μας στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι γεγονός με την ίδρυση της παράταξης μας που απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη

Τόππο Γεώργιο του Τσαμπίκου

Γιορδαμνής Παναγιώτης του Αλεξίου

Μιχαλάκη Έλλη του Νικόλαου

Σαρίκα Μαργαρίτα του Αποστόλη

Καλιόζης Μιχαήλ του Δημητρίου

Γιορδαμνής Μανώλης του Παναγιώτη

Ένας ανεξάρτητος συνδυασμός!

“Για ένα νέο ξεκίνημα”

5Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *