ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Νέες περιπτώσεις γαλάζιων στελεχών, που επιμένουν να εμβολιάζονται εκτός σειράς

Ελλάδα Πολιτική


ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛ
ΑΓΗΣ: Νέες περιπτώσεις γαλάζιων στελεχών, που επιμένουν να εμβολιάζονται εκτός σειράς

Η σιωπή και η πολιτική κάλυψη του κ. Μητσοτάκη σε γαλάζια στελέχη του, της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφήνει το στίγμα της στη σημερινή πολιτική σκηνή της χώρας. Η ανομία, η ατιμωρησία, αλλά κυρίως η έλλειψη πολιτικής ευθιξίας, έχει ως αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα παράκαμψης του κεντρικού σχεδιασμού, που τα ίδιο το κράτος αποφάσισε.

Μετά τη γενική κατακραυγή για τον εκτός σειράς εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών για επώνυμα γαλάζια στελέχη στη Θεσσαλονίκη, τις προηγούμενες παρεκτροπές σε Ικαρία και Πάρνηθα και πρόσφατες αποκαλύψεις για τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου που βρήκε νομιμοποίηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Η πληροφορία για νέα περίπτωση παράκαμψης της σειράς εμβολισμού, από συγγενή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη διαδικασία εμβολιασμού μελών του Δ.Σ. σε κρατική υπηρεσία πρόνοιας στη Ρόδο, δείχνει ότι η τακτική της σιωπής που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι εγκληματική.

Τη στιγμή που ευπαθείς ομάδες, οι πλέον ευάλωτοι συμπολίτες μας, περιμένουν καρτερικά τη σειρά τους να θωρακιστούν έναντι του φονικού ιού, κάποιοι εκμεταλλευόμενοι θέσεις εξουσίας, γνωριμίες και συγγένειες, διαταράσσουν την κοινωνική ειρήνη και καθυστερούν την έξοδο της χώρας από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση.

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αδιαφορεί για περιπτώσεις στελεχών της ή/και συγγενών αυτών, που με διάφορα προσχήματα παρακάμπτουν τη σειρά εμβολιασμού, που έχει θεσπιστεί από το κράτος;

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι αποφασισμένο, ως ένα υπεύθυνο λαϊκό κίνημα και θεσμικά ως κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, να προασπίσει τη δημόσια υγεία και το θεσμό της δημόσιας διοίκησης γενικότερα.

Στην επικίνδυνη αμετροέπεια και αλαζονεία της εξουσίας που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία, οφείλουμε να αντιταχθούμε όλοι.

  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

νοτίου συγκροτήματος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *