Α. Καμπουράκης: «Πιστεύω ακράδαντα, ότι η γυναικεία παρουσία και συμβολή είναι πολυσήμαντη και είναι καταλυτικής σημασίας για την πρόοδο, και για την εξέλιξη της κοινωνίας μας»

Ελλάδα Ρόδος

Δηλώσεις Αντώνη Καμπουράκη για την ημέρα της γυναίκας :
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στη γυναίκα μητέρα, τη γυναίκα σύζυγο, τη γυναίκα εργαζόμενη, τη γυναίκα πολιτικό. Στην ηρωίδα γυναίκα που μάχεται και αγωνίζεται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο για την ίδια, και την οικογένειά της.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι η γυναικεία παρουσία και συμβολή είναι πολυσήμαντη και είναι καταλυτικής σημασίας για την πρόοδο, και για την εξέλιξη της κοινωνίας μας.

Τιμούμε την σημερινή ημέρα, πρωτίστως με την ανάληψη της ευθύνης να σκεπτόμαστε και να πράττουμε και τις 365 ημέρες του χρόνου, με τρόπο που θα αναγνωρίζει τα δικαιώματα και την προσφορά των γυναικών.

Κι αυτή είναι μια δέσμευση, που τιμάμε στο ακέραιο στον Δήμο Ρόδου, με την καλή δουλειά απ’ όλες τις δομές στήριξης των γυναικών που διαθέτουμε στο οργανόγραμμά μας. Σταθερός μας στόχος είναι να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτές τις δομές, ώστε να αποδίδουν αποτελεσματικότερα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ροδίτισσες!

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *