Φυτά που φέρνουν τύχη..

Διακόσμηση Περιβάλλον

Πιστεύετε ότι τα φυτά φέρνουν καλή τύχη; Αν ναι τότε κάνετε πολύ καλά, γιατί χωρίς αμφιβολία τα φυτά, παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.  Φτιάχνουν την αισθητική του χώρου, μας προστατεύουν από την κατάθλιψη, βοηθούν στη συγκέντρωση, ενισχύουν τη μνήμη μας.

Πολλά από αυτά, θεωρούνται «γούρικα» επειδή μαγνητίζουν την καλή τύχη, την αγάπη, την υγεία, την ευτυχία και γενικά όλα αυτά που σίγουρα θέλουμε να αποκτήσουμε στη ζωή μας. Θα δούμε κάποια από αυτά που πρέπει όλοι να έχουμε στον χώρο μας, είτε αυτός είναι το σπίτι μας η το εργασιακό μας περιβάλλον.

Ένα από αυτά που σύμφωνα με το Feng Shui, είναι η καλύτερη επιλογή διότι φέρνει τύχη, υγεία, πλούτο, αφθονία είναι το Bamboo.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το Ρόδι, που συμβολίζει την καλή τύχη, την αφθονία και τη γονιμότητα.

Αξιολάτρευτα και προσιτά σε όλους, τα Μπονσάι, αυτά τα μικρά και μεγάλα δεντράκια που δημιουργούν θετική ενέργεια στο χώρο μας.

H παιώνια το ρομαντικό αυτό κατά τα λεγόμενα λουλούδι αποτελεί σύμβολο της αγάπης και της καλής τύχης. Κρατά ζωντανό τον πόθο και τον έρωτα.

Εάν θέλουμε λοιπόν να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια γύρω μας, το να έχουμε ένα από τα παραπάνω φυτά είναι ένα σημαντικό βήμα για να έχουμε υγεία και ευτυχία.

4Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *