Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Έμπωνα, προκειμένου να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν τις σχετικές ανάγκες

Ελλάδα Ρόδος

Τηρώντας το σύνολο των μέτρων προστασίας που προβλέπει η Νομοθεσία ενάντια στον Covid-19, η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη και οι Αντιδήμαρχοι Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος και Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Ατταβύρου και Καμείρου Νεκτάριος Φλοσκάκης, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Έμπωνα, προκειμένου να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν τις σχετικές ανάγκες.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και υπηρεσιακούς της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Ατταβύρου και Καμείρου Νεκτάριο Φλοσκάκη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Έμπωνα Ιωάννη Χριστοφοράκη, τη Διευθύντρια του σχολείου Θεοδώρα Καραπιπέρη και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παναγούλα Θεουλάκη, για το περιεχόμενο του από την 16 η Μαρτίου 2021 αιτήματός τους, που αφορούσε στην αποκατάσταση της κτηριακής υποδομής.

Συνεργάτες και υπηρεσιακοί της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, διενέργησαν στη συνέχεια – υπό την καθοδήγηση των Αντιδημάρχων – αυτοψία, αντικειμενική καταγραφή των προβλημάτων και αξιολόγηση αυτών. Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, ανέθεσε τη σύνταξη μελέτης και σχετικού προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Έμπωνας», η οποία θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο ελαιοχρωματισμούς, συντηρήσεις και διαμόρφωση του χώρου.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Δράκος.

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *