Απονομή Ετικέτας Σχολείου eTwinning στο 5ο ΔΣ Πόλεως Ρόδου

Ελλάδα Ρόδος
Το 5ο ΔΣ Πόλεως Ρόδου για άλλη μια διετία (2021-2022) βραβεύεται με την ετικέτα ποιότητας  eTwinning School, (ETWINNING SCHOOL LABEL) για την ποιότητα των  Διευρωπαϊκών Συνεργασιών, τη συλλογικότητα και το επίπεδο συνεργατικών δράσεων των εκπαιδευτικών και των μαθητών του,  εργασιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη διετία ως σχολική μονάδα.
Η Ετικέτα Σχολείου eTwinning απονεμήθηκε σε 2935 σχολεία σε όλη την Ευρώπη, 77 εκ των οποίων είναι ελληνικά.
Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα σχολεία εδώΗ επιβράβευση αυτή έρχεται ως συνέχεια του πρώτου τέτοιου  βραβείου που του απονεμήθηκε το 2018.
Τα Σχολεία eTwinning αναγνωρίζονται ως πρωτοπόροι και ηγέτες σε θέματα όπως η ψηφιακή πρακτική, η ασφάλεια στο διαδίκτυο (eSafety), οι καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις στην παιδαγωγική, η προώθηση της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού και η προώθηση συνεργατικών μαθησιακών πρακτικών με προσωπικό και μαθητές.
Με την Ετικέτα Σχολείου, το eTwinning επικροτεί τη συμμετοχή, τη δέσμευση και την αφοσίωση όχι μόνο μεμονωμένων μελών του eTwinning, αλλά και ολόκληρου του σχολείου, όπου ομάδες εκπαιδευτικών και σχολικών ηγετών εργάζονται παρέα. Η κατάκτηση του τίτλου «Σχολείο eTwinning» βασίζεται στην ιδέα ότι συντελείται ένα εξελικτικό ταξίδι με στοιχεία που μπορούν να αξιολογηθούν αντικειμενικά. Δεν πρόκειται για διαγωνισμό, αλλά για πρόοδο του σχολείου που μεταβαίνει από το ένα επίπεδο στο άλλο.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Κυρίτση Ελισάβετ και Παπαζαχαρίου Ειρήνη Ανθή που αποτελούν την παιδαγωγική ομάδα του 5ου ΔΣ Πόλεως Ρόδου καθώς και στους μαθητές του Δ1 και Δ2 και τους γονείς τους που  ακολουθούν και υλοποιούν με ζήλο και αφοσίωση τις προβλεπόμενες δραστηριότητες των συνεργατικών έργων με τα άλλα Ευρωπαϊκά σχολεία.
0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *