Η προσφορά της Ελληνικής Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Ελλάδα Υγεία

ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ, ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΠΛΟΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας για τη στήριξη του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» με Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Η ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ, ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΠΛΟΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και ουσιαστικής προσφοράς και στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην αντιμετώπιση των αντίξοων συνθηκών που προέκυψαν από την πανδημία του covid-19, ανέλαβε πρωτοβουλία προσφοράς Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας μέλη τηςΈνωσης προχώρησαν στη δωρεά: α) επτά (7) συσκευών παροχής υψηλής ροής μειγμάτων αέρα/οξυγόνου με ενσωματωμένο υγραντήρα AIRVO2, β) 221 σετ κυκλώματος και ρινικής κάνουλας των συγκεκριμένων συσκευών και γ) αναλωσίμων υλικών για τη λειτουργία των παραπάνω συσκευών παροχής υψηλής ροής μειγμάτων αέρα/οξυγόνου, συνολικής αξίας €65.000.

Οι εταιρείες-μέλη της Ένωσης που συμμετείχαν στη δωρεά είναι οι MEGATUGS SALVAGE & TOWAGEκαι ZOUROS GROUP.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης, κύριος Παύλος Ξηραδάκης, σημείωσε «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες στιγμές και τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε όλοι να μπορούμε και εμείς από την πλευρά μας να συμβάλουμε στην κρίσιμη μάχη που δίνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο καθημερινός αγώνας ιατρών και νοσηλευτών για την υγειονομική διαχείριση και θεραπεία των τραγικών συνέπειών της πανδημίας του covid-19 στη χώρα μας, αποτελεί έμπνευση για όλους μας».

Η ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ, ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΠΛΟΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ δημιουργήθηκε το 1980 αποτελεί τον αξιόπιστο εκπρόσωπο των πλοιοκτητών ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών πλοίων στην Ελλάδα. Κεντρικό σκοπό της Ένωσης καθ΄ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στα ναυτιλιακά δρώμενα της χώρας μας αποτελεί η παροχή ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών, οι οποίες να συνάδουν και με το κορυφαίο διεθνώς επίπεδο ναυτιλίας που διαθέτει η χώρα μας, στους τομείς της ρυμούλκησης, της επιθαλάσσιας αρωγής, της ναυαγιαίρεσης και της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Παράλληλα, η δράση της Ένωσης και των εταιριών-μελών της υλοποιείται με απόλυτο σεβασμό στην προστασία της επιχειρηματικής δραστηριότητας και του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται είτε στα πλοία είτε στις χερσαίες θέσεις εργασίας. Η Ένωση παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις, κυρίως μέσω της συμμετοχής μελών της στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών (European Tugowners Association, International SalvageUnion) προκειμένου να καθίσταται δυνατή η εκ μέρους των μελών της ενημέρωση επί των θεμάτων ενδιαφέροντός τους και η συμμόρφωση της δραστηριότητάς τους στα διεθνή πρότυπα.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *