Παρέμβαση του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης για τους εμβολιασμούς στη Ρόδο

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Παρέμβαση του  
Βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης για τους εμβολιασμούς στη Ρόδο

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης είχε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους σχετικά με τη δυσλειτουργία στους εμβολιασμούς στη Ρόδο και στις πλατφόρμες που ανοίγουν.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου συζήτησε διεξοδικά τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν στη Ρόδο, έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα.

Η έλλειψη ατόμων που θα συνδράμει ουσιαστικά, στους εμβολιασμούς στην Ρόδο, αποτελεί το βασικότερο πρόβλημα που αναζητεί επίμονα λύση το Υπουργείο Υγείας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης απευθύνει έκκληση προς τους υγειονομικούς φορείς της Ρόδου καθώς επίσης και της  τοπικής αυτοδιοίκησης για να βοηθήσουν.

Ήδη συντονισμένες προσπάθειες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα έχει αναλάβει και  ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου  Γρηγόριος Ρουμάνης όπως διαβεβαίωσε τον βουλευτή Δωδεκανήσου.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η επιχείρηση «ελευθερία» στη Ρόδο πρέπει να επιταχυνθεί και τούτο θα επιτευχθεί μόνον με την ενεργοποίηση όλων των τοπικών δυνάμεων και τον άμεσο εντοπισμό ανθρώπων που θα συνδράμουν στο έργο αυτό, κάτι που με επιτυχία γίνεται ήδη σε άλλες περιοχές της χώρας.»

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *