Ιωάννης Παππάς: Πολύ σημαντική η στήριξη της ομογένειας

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Ιωάννης Παππάς: Είναι πολύ σημαντική η στήριξη της ομογένειας

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς συμμετείχε στην πολύ ενδιαφέρουσα σύσκεψη στην Περιφέρεια ΝοτίουΑιγαίου για θέματα που αφορούν την περιοχή μας με τον State Senator του Rhode Island των Ηνωμένων Πολιτειώντης Αμερικής, Lou Raptakis και τον Γενικό ΓραμματέαΔημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού Γιάννη Χρυσουλάκη,

Είναι πολύ σημαντική η στήριξη τη Ελληνοαμερικανικήςκοινότητας, ιδιαιτέρα σε ότι αφορά την περιοχή μας, που βρίσκεται σε αυτήν την ευαίσθητη γεωπολιτική θέση.

Οι Έλληνες της διασποράς αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρίατην φιλοπατρία τους και στέκονται δυναμικά δίπλα στην μητέρα πατρίδα.

Η επίσκεψη του κυρίου Lou Raptakis και του κυρίου Γιάννη Χρυσουλάκη κρύβει, επίσης, ισχυρούς συμβολισμούς στο πλαίσιο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, ειδικά αυτή τη στιγμή που οι σχέσεις με τις Η.Π.Α είναι στο καλύτεροδυνατό σημείο, αποδεικνύοντας πως οι δύο χώρες έχουνάρρηκτους δεσμούς στην άμυνα, την εξωτερική πολιτική και τον πολιτισμό.

Με την κυβέρνηση της ΝΔ δυνάμωσαν οι σχέσεις με τις Η.Π.Α, καθιστώντας έτσι την Αμερική ακόμα πιο ισχυρό και αληθινό σύμμαχο της χώρας μας. Η ψήφος των αποδήμωνείναι μια πράξη η οποία είναι αυτονόητη για τη συνέχισητων αξιών του Ελληνικού Έθνους και την αναγνώριση της προσφοράς των ομογενών στην μητέρα Ελλάδα.

Στη σύσκεψη οργανώθηκε επίσης, η επίσκεψη για το καλοκαίρι ομογενών βουλευτών από Αυστραλία και Αμερική στα νησιά μας.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *