ΑΧΕΠΑ Ρόδου:..«Τα απομακρυσμένα χωριά του νησιού μας, είναι στο επίκεντρο των δράσεων μας»

Ελλάδα Ρόδος


ΑΧΕΠΑ Ρόδου
:..«Τα απομακρυσμένα χωριά του νησιού μας, είναι στο επίκεντρο των δράσεων μας».

Το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣκ. Αντώνης Γιαννικουρής και ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου π. ΧρυσόστομοςΠαπαλέξης συνοδευόμενοι από τα μέλη της διοίκησης κ. Μηνά Ηλιακώστα (ΔιευθυντήΔημοσίων Σχέσεων) και κ. Τσαμπίκο Παπαλέξη, επισκέφθηκαν το χωριό της Απολακκιάς, όπου δώρισαν 1000 χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης,για τις ανάγκες της κοινότητας όπως είχε ζητηθεί.

Στην παράδοση της δωρεάς παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Τσαμπίκος Καραγιάννης, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Απολακκιάς π. Αγαθάγγελος Μανωλάς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Απολακκιάς κ. Βασίλης Πέρος.

Στην συνέχεια, ο κ. Καραγιάννης αφού ευχαρίστησε για τη δωρεά, έκανε ενημέρωση για τα θέματα που αντιμετωπίζει η κοινότηταΑπολακκιάς και ζήτησε τη συνδρομή της ΑΧΕΠΑόπου υπάρχει δυνατότητα.

Ο κ. Γιαννικουρής ευχαρίστησε εκ μέρους της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ τον κ. Καραγιάννη όχι μόνο για τη φιλοξενία αλλά κυρίως για τη δυνάτοτητα που δόθηκε στους εκπροσώπους της, να διευκολύνουν την καθημερινότητα των χωριώντης Ρόδου. Δεσμεύθηκε δε, πως τόσο η ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ όσο και το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου θα είναι ακούραστοι υποστηρικτές των συμπολιτών μας που κατοικούν στην υπαίθρο, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

   

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *