Γ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ : «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ»

Ελλάδα Δωδεκάνησα


ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ :
«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ»

Με αφορμή τις πρόσφατες αναφορές του κ. Τζανακόπουλου σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις «εκκαθαρίσεις» που θα κάνει στη δημόσια διοίκηση το κόμμα του αν επανέλθει ποτέ στη κυβέρνηση, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γ.Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Δυστυχώς, οι άνθρωποι αυτοί, δεν αλλάζουν και ούτε φαίνεται να βάζουνε μυαλό. Αντιθέτως, γίνονται όλοι και πιο επικίνδυνοι για την δημοκρατία και τον τόπο. Καμία άλλη εξήγηση δε μπορώ να δώσω σε όσα παρέθεσε ως καθοδηγητής σε κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος σε σχέση με το τι θα πράξουν αν ποτέ επανέλθουν στην εξουσία. Αναφερόμενος, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στη δημόσια διοίκηση είπε μεταξύ άλλων κατά λέξη «… θα πρέπει να συζητήσουμε σε πάρα πολύ μεγάλο βάθος, τον τρόπο δηλαδή που αυτού του τύπου οι αυτονομημένες εστίες εξουσίας στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης θα πρέπει να εκκαθαριστούν …».

Αναρωτιέται κανείς, τι είναι αυτό που ήθελαν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι όταν κυβερνούσαν και δεν τους άφησαν « οι αυτονομημένες εξουσίες ; ». Θα μας το πει κανείς αυτό; Και αυτοί που άκουγαν, δεν ρώτησαν ; Τι επιτέλους θα κάνατε και δεν το κάνατε ; Ποιες είναι αυτές οι «αυτονομημένες εξουσίες» και για ποιο λόγο θα εκκαθαριστούν ; Δεν πρέπει να έχει τη δική του φωνή ο δημόσιος υπάλληλος ; Δεν πρέπει να έχει άποψη ; Ή μήπως έπρεπε να παρανομεί με εντολές σας και δεν υπάκουε ;

Βάθος αμέτρητο, το τι θέλουν τελικώς αυτοί οι άνθρωποι. Εκτός από την εξουσία. Το πρόβλημα βεβαίως, είναι ότι δεν μας αφήνουν, ούτε να ηρεμήσουμε τις άγιες τούτες μέρες. «Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν», που θα έλεγε και ο λαός μας.

Καλή Ανάσταση, μα κυρίως Καλή Φώτιση, αν υπάρχει γι’ αυτούς τους φωστήρες…»

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *