Δημήτρης Κρητικός: «Ας προσευχηθούμε να έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες»

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Δημήτρης Κρητικός: «Ας προσευχηθούμε να έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες»

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητές συμπολίτισσες,

Σε λίγες ώρες θα γιορτάσουμε την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης την Ανάσταση του Κυρίου που θα μας δώσει και φέτος το μήνυμα της ελπίδας και της ζωής. Το μήνυμα αυτόπηγάζει από την ανεξάντλητη αγάπη του Θεού προς τον άνθρωπο.

Ας το προσλάβουμε με αισθήματα αγάπης και ένα λόγο προσευχής για όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την πανδημία και από κάθε άλλη δύσκολη κατάσταση.

Η Ανάσταση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο νόημα φέτος γιατί ο άνθρωπος αναζητά την Ανάσταση από την πανδημία και τα δεινά που προκάλεσε στον κόσμο.

Φέτος λοιπόν περισσότερο από ποτέ έχουμε την ανάγκη να πιστέψουμε στο νόημά της και να προσευχηθούμε να έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες που θα μας χαρίσουν ψυχική ανάταση πρωτίστως και θα μας κάνουν να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Θα πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην έξοδο από αυτή την δύσκολη κατάσταση όσο θα συνεχίσουμε να δείχνουμε ατομική υπευθυνότητα σεβόμενοι τον συνάνθρωπό μας, και ίσως αυτό να είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το μήνυμα της Ανάστασης, ρίζωσε στις καρδιές μας και έγινε πράξη.

Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία και δύναμη

Δημήτρης Γ. Κρητικός

Επικεφαλής παράταξης «Ρόδος Αξιών»

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *