ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα στη Λέρο»

Ελλάδα Δωδεκάνησα


ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ:
«Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα στη Λέρο»

Τη βούληση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το αστυνομικό τμήμα στη Λέρο, εξέφρασε ο Υφυπουργός, κ. Λευτέρης Οικονόμου, στον Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνο Κόνσολα, που είχε αναδείξει το πρόβλημα καταθέτοντας σχετική Ερώτηση στη Βουλή.

Ο κ. Κόνσολας είχε αναφερθεί στην ακαταλληλότητα του κτιρίου, επικαλούμενος και σχετική έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη, ζητώντας να προχωρήσει άμεσα η μελέτη των έργων επισκευής και αναμόρφωσης του κτιρίου.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρης Οικονόμου, στην απάντησή του προς τον κ. Κόνσολα με αρ. πρωτ. 7017/4/25196-γ’, τονίζει ότι εκπονήθηκε οικονομοτεχνική μελέτη επισκευαστικών εργασιών για την αναβάθμιση του κτιρίου ενώ η Κτηματική Υπηρεσία Α΄ Δωδεκανήσου – ως ιδιοκτήτης του κτιρίου,  έκανε γνωστή, εγγράφως, τη σύμφωνη γνώμη της για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης  και αποκατάστασης φθορών του.

Το επόμενο βήμα είναι να ενταχθεί το έργο στο τεχνικό πρόγραμμα του Υπουργείου και να εκδοθούν οι σχετικές πολεοδομικές άδειες.

Για το ζήτημα αυτό θα υπάρξει νέα παρέμβαση του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Κόνσολα το επόμενο διάστημα.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *