Χαράλαμπος Κόκκινος – Γέφυρα Μάκαρη

Ελλάδα Δωδεκάνησα


«Χουβαρδάς» ο κ. Χατζημάρκος και η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου με λεφτά του Δημοσίου και στην γέφυρα Μάκαρη.

Οι λέξεις σεμνότητα και ταπεινότητα φαίνεται ότι είναι άγνωστες για τον κ. Χατζημάρκο και την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου .

Στις δεκάδες αναθέσεις που δεν έχουν μετρήσιμοαποτέλεσμα και << γενούν >> πολλά ερωτηματικά ,προστέθηκε νέα ανάθεση σε εταιρία με ποσό21.564 ευρώ για τα εγκαίνια της γέφυραςΜάκαρη που ολοκληρώνεται ….

Την ιδιά ώρα που για την αυτοπροβολή της η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου δαπανά << πακτωλό >> χρήματων για ενέργειες αμφίβολης ουσίας : οι άνεργοι υποφέρουν , οι οικογένειεςαδυνατούν να επιβιώσουν και χιλιάδεςεπιχειρηματίες της περιοχής μας αναζητούν μετράστήριξης και χιλιάδες από αυτούς δεν έλαβανχρηματοδότηση από το πρόγραμμα << ΝΗΣΙδΑ >> της Π.Ν.Α .

Είναι άξιο απορίας και προκλητικός ο τρόποςσκέψης και πράξης της Περιφερειακής ΑρχήςΝοτίου Αιγαίου που αναζητά σωτήρια σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και δέχεται αλλεπάλληλα << χαστουκιά >> για τα λάθη – επιλογές της και τον αλαζονικό και εμπαθή τρόπο που διοικεί .

Οφείλουμε να ενημερώσουμε για αυτά που δεν προβάλλει η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίουπου μπορεί να διέπονται από νομιμότητα αλλά απουσιάζει η πολιτική ηθική και πρυτανεύει η σπατάλη και η προσπάθεια αποπροσανατολισμούτης κοινής γνώμης .

Ενημερώνουμε και καταθέτουμε και τα εξής πολιτικάερωτήματα :

1. Η γέφυρα Μάκαρη της Ρόδου έπεσε τον Νοέμβριο του 2019 . Έπρεπε να παραμείνειυπό καθεστώς κατάρρευσης ? Με Δημόσιοχρήμα δεν επισκευάστηκε ? Ήταν ένα απαραίτητο έργο και δεν εντάσσεται στα << οραματικά >> αλλά στα έργα << μπαλώματα >>και σίγουρα δεν είναι η γέφυρα….. Ρίου – Αντιρρίου !
2. Ο κ. Χατζημάρκος θα απαντήσει από πότε γνώριζε την επικινδυνότητα της γέφυραςΜάκαρη ? Μήπως από τον Φεβρουάριο του 2019 ? Είχε άλλες << υποχρεώσεις >> τότε και δεν προλάβαινε να ασχοληθεί ? Το γεγονός ότι από τύχη δεν είχαμε θύματα δεν του δίνει το δικαίωμα να πανηγυρίζει για την νέα γέφυραπου επιβαλλόταν να υλοποιηθεί και δημιουργήθηκε με χρήματα του Ελληνικούλαού
3. Ποσό έχει ενημερωθεί η κοινή γνώμη ότι το συγκεκριμένο έργο είχε προϋπολογισμό6.500.000 ευρώ και αν χρησιμοποιήθηκανκαι τα << απρόβλεπτα >> θα φτάσει τα 7.500.000 ευρώ ! Πολλά τα χρήματα…. με μικρή έκπτωση , μόλις 3,49 % !
4. Θυμίζουμε ότι σε αλλά έργα στο παρελθόν , που….. κατηγορεί ο κ. Χατζημάρκος , οι εκπτώσεις των έργων ήταν 20 έως 50 % . Τα χρήματα που περίσσευαν από τις εκπτώσεις των έργων αξιοποιούνταν για αλλά έργα..…
5. Η γέφυρα του Μάκαρη δεν έπρεπε να επισκευαστεί και για Εθνικούς λογούς ?
6. Οι αναθέσεις για φιέστες ( μέχρι σήμερα 21.564 ευρώ για τα εγκαίνια στο Μάκαρη και δεν ξέρουμε τι άλλο θα ανακαλύψουμε προσεχώς ) ,<< ανακουφίζουν >> τους πολίτες ή προβάλουν τον κ. Χατζημάρκο ?
7. Γνωρίζει η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου αν δαπανήθηκε ποτέ τόσο μεγάλο ποσό για << φιέστα >> εγκαινίων έργου ?

Είναι εκτεθειμένοι και πάλι διότι συμμετείχαμε αρκετοί από εμάς στην δημιουργία έργων ( αεροδρόμια , νοσοκομεία , σχολεία , λιμάνια κ.τ.λ.π ) , δεν διαφημίζαμε ... << τις διαγραμμίσεις και τις λάμπες που αλλάζαμε >>και σίγουρα σεβόμαστε τα χρήματα του Ελληνικού λαού που υποφέρει και με τα οποίαείναι << Χουβαρδάς >> ο κ. Χατζημάρκος και η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> – Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *