Μέρα25 Δωδεκανήσου: Τέλος η κατρακύλα κύριε Χατζημάρκο από εδώ και πέρα οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού live streaming

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Μέρα25
Δωδεκανήσου: Τέλος  η κατρακύλα κύριε Χατζημάρκο από εδώ και πέρα οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού live streaming

Με την απορία έχουν μείνει  όλοι τις τελευταίες ημέρες για το αν δόθηκε τελικά στη δημοσιότητα, όλο το ηχητικό της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, για το σποτ που δημιουργήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο  και αφορούσε  την πανδημία και τη μεγάλη σημασία που έχουν για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες οι εμβολιασμοί.

Το ηχητικό που δημοσιοποιήθηκε χθες περιέχει τοποθέτηση του Περιφερειάρχη ολίγων λεπτών. Αυτή ήταν η μοναδική ή ακολούθησε και άλλη για το ίδιο θέμα;

Θυμίζουμε πως ζητήθηκε να δημοσιοποιηθεί όλο το ηχητικό της συνεδρίασης  του Περιφερειακού  της 10ης Ιουνίου,  για   να ακούσουν οι πολίτες   τις τοποθετήσεις στη συνεδρίαση.

Να ακούσουν αν ειπώθηκε ή όχι ότι είναι λάθος σύμφωνα με τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το marketing να χρησιμοποιούνται  πρόσωπα  που συμμετέχουν στα κοινά τοπικά σε διαφημιστικά μηνύματα σαν αυτό που δημιουργήθηκε, γιατί είναι θετικά ή αρνητικά φορτισμένα και ως εκ τούτου δεν θα υπάρξει το αναμενόμενο αποτέλεσμα και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Δυσαρέσκεια  δημιουργεί   όμως η επιστολή που εστάλη στη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου από την περιφερειακή αρχή γιατί είναι φανερό πως γίνεται προσπάθεια να  φανεί πως ο ΙΣΡείναι κατά των γιατρών μελών των παρατάξεων της μειοψηφίας.

Θυμίζουμε πως κατά την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο δεν δόθηκε καν η δυνατότητα στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τσέρκη να μιλήσει ενώ τώρα ζητείται η αρωγή του γιατί αυτό επιθυμεί η  περιφερειακή αρχή.

Δηλαδή τώρα που είναι εκτεθειμένη η ΠΝΑΙ συντάσσεται με τον ΙΣΡ ενώ τηρεί διαφορετική στάση όταν πρέπει ο Ιατρικός Σύλλογος να πρωτοστατήσει σε  θέματα της αρμοδιότητας του και ειδικά στο ζήτημα της πανδημίας ;

Αντί να κάνετε live streaming τις φιέστες από δω και πέρα, να μεταδίδονται  ζωντανά μέσω του διαδικτύου  οι  συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *