Τέσσερα βραβεία για την Attica Group στα Health & Safety Awards 2021

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Τέσσερα βραβεία για την Attica Group στα Health & Safety Awards 2021.

Τέσσερα βραβεία για την Attica Group στα Health & Safety Awards 2021

WINNER στον κλάδο Ναυτιλία

GOLD στην κατηγορία Προσβασιμότητα Χώρου σε ΑΜΕΑ

GOLD στην κατηγορία Εκκένωση Εγκαταστάσεων

BRONZE στην κατηγορία COVID-19: Μέσα αντιμετώπισης στους χώρους εργασίας

Η Attica Group, μητρική εταιρεία τωνSUPERFAST FERRIES, BLUE STARFERRIES & HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερηικανοποίηση ανακοινώνει την βράβευσή της με4 βραβεία στα Health & Safety Awards 2021που διοργανώθηκαν από τη BoussiasCommunications.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, η Attica Group βραβεύτηκε ως ακολούθως:

Winner στον κλάδο «Ναυτιλία/Shipping», που αφορά την συνολική ανάπτυξη,

διαχείριση και παρακολούθηση της Υγείας & Ασφάλειας των εργαζομένων, επιβατών και επισκεπτών σε όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τα πλοία του Ομίλου.

Gold βραβείο στην κατηγορία «Προσβασιμότητα Χώρου σε ΑΜΕΑ / Disability Facilitate Space» για τις πρακτικές που εφαρμόζονται σε όλα τα πεδία των εργασιακών χώρων που υποδέχονται και φιλοξενούν ασφαλώς υπαλλήλους, πελάτες ή και επισκέπτες ΑΜΕΑ.
Gold βραβείο στην κατηγορία «Εκκένωση Εγκαταστάσεων / Premises Evacuation»για την αναγνώριση των δράσεων και των διαδικασιών που έχουν να επιδείξουν οι υποδομές, ο εξοπλισμός και σύγχρονες τεχνολογίες του Ομίλουσε περίπτωση ανάγκης εκκένωσης των εγκαταστάσεων σε Θάλασσα και Ξηρά, με ειδική έμφαση σε ΑΜΕΑ.

Bronze βραβείο στην κατηγορία «COVID-19: Μέσα αντιμετώπισης στους χώρους εργασίας / COVID-19: Resources for theworkplace» για τις δράσεις του Ομίλου με στόχο την μείωση του κινδύνου έκθεσης των εργαζομένων στο ιό SARS-CoV-2 στον χώρο εργασίας (ταξινόμηση κινδύνου θέσεων εργασίας, συστάσεις / οδηγίες σε εργαζόμενους / εξωτερικούς συνεργάτες, λήψη ειδικών μέτρων πρόληψης, ιεραρχία ελέγχων, έκδοση ασφαλών πρακτικών / οδηγιών, προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό, κτλ).  

Η Attica Group δραστηριοποιείται στηνεπιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFASTFERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENICSEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK μεσυνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στηνΕλλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *