ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω Ν.Δ – Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην Κοινοτάρχη Καρδάμαινας, Νικολάου Χατζηστεφάνου

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του πρώην Κοινοτάρχη Καρδάμαινας, Νικολάου Χατζηστεφάνου.

Ο Νίκος ήταν μία πολυσχιδής προσωπικότητα που ξεχώριζε για την εργατικότητα, το ήθος, την καλοσύνη και κυρίως την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδάμαινα.

Άνθρωπος πρόσχαρος, ζεστός και κοινωνικός ήταν αγαπητός από όλους και κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση πολιτικών φίλων και αντιπάλων.

Η αναγνώριση, η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του ήταν τέτοια που οι συμπολίτες του τον εξέλεξαν για 2 τετραετίες στη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Καρδάμαινας, θέση την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια για 8 συναπτά έτη, από το 1986 έως το 1994.

Λειτουργούσε πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου και παρήγαγε εκτεταμένο και καινοτόμο έργο θέτοντας στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη της Καρδάμαινας.

Ενδεικτικά, πρέπει να αναφερθεί ότι ως Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδάμαινας έδωσε λύση στο χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης της Καρδάμαινας, ενέταξε στο πρόγραμμα INTERREG το βιολογικό και το αποχετευτικό του χωριού, πέτυχε την επέκταση του λιμένα Καρδάμαινας, προέβη στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Καρδάμαινας και προέβη σε εκτεταμένο έργο ασφαλτοστρώσεων τόσο στον οικισμό όσο και στις γεωργικές περιοχές της Κοινότητας.

Το σπουδαίο έργο του αναγνωρίζεται πλέον από όλους.

Ασφαλώς, ο Νίκος ήταν και ένας μεγάλος μαχητήςτης Νέας Δημοκρατίας, της οποίας ήταν μέλος και υπηρέτησε το κόμμα μας με αγάπη και ζήλο επί σειρά δεκαετιών.

Στις αγαπημένες του κόρες και στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Καρδάμαινας που θα τον αγκαλιάσει.

Καλό ταξίδι Νίκο!

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *