ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ HELLENICSEAWAYS HIGHSPEED 4, HELLENIC HIGHSPEED & FLYINGCAT 3

Ελλάδα Οικονομία


ΝΕΑ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ HELLENICSEAWAYS

HIGHSPEED 4, HELLENIC HIGHSPEED & FLYINGCAT 3

H Attica Group με γνώμονα την συνεχή βελτίωση και την αρτιότερη εξυπηρέτηση τωνπροορισμών που προσεγγίζει, ανακοινώνει την δρομολόγηση των ταχυπλόων HIGHSPEED 4, HELLENIC HIGHSPEED και FLYING CAT 3στο Αιγαίο, προσφέροντας ακόμη περισσότερεςεναλλακτικές λύσεις στον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύει το επιβατικό κοινό.

Αυτό το καλοκαίρι οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν την ταχύτητα και την άνεση των ταχυπλόων της HELLENIC SEAWAYS από Πειραιά και Ραφήνα προς Κυκλάδες και από Πειραιά προς Ικαρία, Φούρνους, Πάτμο, Λέροκαι Κάλυμνο, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο ταξιδιού προς τους συγκεκριμένους προορισμούς με τα ακόλουθα δρομολόγια:

HIGHSPEED 4 καθημερινά, εκτός Τετάρτης, στις 09:30 από Πειραιά προς Πάρο, Νάξο, Κουφονήσι και Κατάπολα (Αμοργός).
HELLENIC HIGHSPEED κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 11:00 από Πειραιά προς Μύκονο, Αγ. Κήρυκο (Ικαρία), Φούρνους (εκτός Δευτέρας), Πάτμο, Λέροκαι Κάλυμνο και κάθε Σάββατο, στις 10:00 από Κάλυμνο προς Κω, Σύμη και Ρόδο.
FLYING CAT 3 με έως 2 καθημερινές αναχωρήσεις από Ραφήνα στις 07:45 και 16:00 προς Τήνο, Μύκονο και Νάξο.

Φέτος ταξιδεύουμε με την άνεση και την ταχύτητα των ταχυπλόων της Hellenic Seawaysκαι απολαμβάνουμε το ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι στα νησιά του Αιγαίου.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *