«Ο Μάνος Κόνσολας ζητά μειώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ για πολίτες και επιχειρήσεις σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο λόγω των διακοπών ρεύματος»

Ελλάδα Δωδεκάνησα


«
Ο Μάνος Κόνσολας ζητά μειώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ για πολίτες και επιχειρήσεις σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο λόγω των διακοπών ρεύματος»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με παρέμβασή του στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Γιώργο Στάσση, ζητά να ισχύσουν άμεσα μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του μηνός Αυγούστου για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις  που έμειναν χωρίς ρεύμα το τελευταίο διάστημα σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο.

Μάλιστα, ο κ. Κόνσολας υπενθυμίζει στον Πρόεδρο της ΔΕΗ και την αντίστοιχη πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού τον περασμένο Φεβρουάριο με την οποία η ΔΕΗ προχώρησε σε έκπτωση στους λογαριασμούς του ρεύματος, για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που έμειναν χωρίς ρεύμα κατά την διάρκεια της κακοκαιρία «Μήδεια».

Ο Μάνος Κόνσολας επισημαίνει ότι η ΔΕΗ οφείλει να προχωρήσει σε μία έμπρακτη και ουσιαστική κίνηση αναγνώρισης της ταλαιπωρίας που έχουν υποστεί πολίτες και επιχειρήσεις σε αυτά τα νησιά αλλά και των αρνητικών επιπτώσεων που έχουν προκληθεί στον τουρισμό.

«Η μείωση των λογαριασμών για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο που έχουν υποστεί τις συνέπειες των συνεχών διακοπών της ηλεκτροδότησης τις τελευταίες ημέρες, θεωρώ ότι είναι μια αυτονόητη κίνηση που πρέπει να γίνει άμεσα.

Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις δεν είναι μόνο για να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Το Κράτος αλλά και οι Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας έχουν υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στους πολίτες και οφείλουν να τις αναλαμβάνουν».

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *