Μίκα Ιατρίδη: «Με 2.500.000 ευρώ χρηματοδοτεί το Υπουργείο Εσωτερικών το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης του Δήμου Ρόδου και της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ»

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Μίκα Ιατρίδη: «
Με 2.500.000 ευρώ χρηματοδοτεί το Υπουργείο Εσωτερικών το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης του Δήμου Ρόδου και της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ».

Ύστερα από τη συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, που έγινε στα τέλη Ιουλίου, εγκρίθηκαν τα συνολικά 2.529.515,44 ευρώ για το έργο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης Δήμου Ρόδου και Προμήθεια Ηλεκτρικών Οχημάτων Δημοτικής ΕπιχείρησηςΣυγκοινωνιών ΡΟΔΑ», στον άξονα «Περιβάλλον» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Με την εξέλιξη αυτή, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

«Η Κυβέρνηση, σταθερά προσανατολισμένη στην ενίσχυση της νησιωτικής Ελλάδας, χρηματοδοτεί σημαντικά έργα ανάπτυξης και στηρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην πρόσφατη συνάντηση μου με τον κ. Πέτσα είχα τονίσει την ανάγκη να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργα τόσο των μικρότερων, όσο και των μεγαλύτερων Δήμων της Δωδεκανήσου, όπως αυτός της Ρόδου.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, γιατί επισπεύστηκε η υπογραφή της απόφασης με την οποία η απόλυτα τεκμηριωμένη πρόταση του Δήμου Ρόδου και της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑεντάσσεται στο «Αντώνης Τρίτσης» και χρηματοδοτείται με 2.529.515,44 ευρώ.

Με την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης, είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ρόδου, το περιβάλλον του νησιού μας και, βέβαια, η εικόνα του τόπου μας ως παγκόσμιου τουριστικού προορισμού.

Με συνεργασία και σχέδιο εργαζόμαστε για τα νησιά μας!»

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *