Την ευαισθησία τους και το αίσθημα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη, επέδειξαν για ακόμα μια φορά ο κ. Μίσσιος Ηρόδοτος και η Λέσχη LIONS ΡΟΔΟΥ

Ελλάδα Ρόδος


Την ευαισθησία τους και το
αίσθημα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη,  επέδειξαν για ακόμα μια φορά ο κ. Μίσσιος Ηρόδοτος και η Λέσχη LIONS ΡΟΔΟΥ.

Σε μια δύσκολη κοινωνικό – οικονομικά περίοδο με τη «Δομή Παροχής Συσσιτίου» να δέχεται καθημερινά όλο και περισσότερες αιτήσεις για χορήγηση συσσιτίου, ο κ. ΜίσσιοςΗρόδοτος προσέφερε στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα συνολικής αξίας 500€, εις  μνήμη Σταυρούλας Κρητικού.

       Επίσης, η Λέσχη LIONS ΡΟΔΟΥ δώρισε τρόφιμα αξίας 300€, την αγορά των οποίων πραγματοποίησε η οικογένεια Χατζημανώλη, εις μνήμη της Πολυξένης Χατζημανώλη συζύγου του Lions Γιάννη Χατζημανώλη.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως τις σημαντικές αυτές χορηγίες ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Οργάνωσης κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος ωςΠρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου  καθώς και τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω δωρητές και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια τους στις οικογένειες τωνεκλιπουσών.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *