«Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τη δημιουργία πύλης εισόδου στο λιμάνι των Πηγαδίων στην Κάρπαθο και για την υλοποίηση έργων»

Ελλάδα Δωδεκάνησα


«
Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τη δημιουργία πύλης εισόδου στο λιμάνι των Πηγαδίων στην Κάρπαθο και για την υλοποίηση έργων»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, ανέλαβε πρωτοβουλία για την υλοποίηση σημαντικών έργων στο λιμάνι των Πηγαδίων στην Κάρπαθο,  με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Κόνσολας χαρακτηρίζει ως κορυφαίο έργο, τη δημιουργία και λειτουργία πύλης εισόδου, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για να μπει το νησί στο χάρτη της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού.

Επισημαίνοντας ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου έχει προχωρήσει στη σύνταξη μελέτης, ο κ.Κόνσολας ζήτησε από τον Υπουργό Ναυτιλίας να εκφραστεί άμεσα η πολιτική βούληση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τηχρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου.

Παράλληλα, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, έθεσε ως προτεραιότητα ένα ακόμα έργο για το οποίο έχει συνταχθεί ήδη μελέτη, την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *