ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ – «QuintaTheatreFest»

Ελλάδα Ρόδος

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Ρόδου «QuintaTheatreFest” με τις δράσεις να χαρακτηρίζονται από την προσέλευση και το ενδιαφέρον του φιλοθεάμων κοινού του νησιού αλλά και του ξενόγλωσσου κοινού είτε πρόκειται για κατοίκους της Ρόδου από άλλα κράτη που ζουν μόνιμα στο νησί μας  είτε για τουριστικούς επισκέπτες.

Σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου πρόκειται να γίνει η τελετή λήξης και βραβεύσεις των συμμετεχόντων θεατρικών ομάδων καθώς το Φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό και θα απονεμηθούν θεατρικά βραβεία.

Το πρόγραμμα της τελετής λήξης έχει ως εξής :

21:00 Τζωρτζίνα Κώνστα «Ποιας μου πήρε τ’ όνειρο». Ένας μονόλογος βασισμένος στο έργο του Γιάννη Βούρου ΕΛΛΑΔΟΓΡΑΦΙΑ.  Η ιστορία της Ελλάδας. Το χθες και το σήμερα. Το παρελθόν και το παρόν…
H πορεία του Ελληνισμού μέσα στο διάβα της ιστορίας με τις λαμπρές αλλά και σκοτεινές γωνιές του, από την γέννησή του μέχρι τις μέρες μας.
Ένας ύμνος για την Ελλάδα.. ένας ύμνος για τη ζωή με άπλετο ελληνικό

21:40 Βραβεύσεις – Απονομές

22:00 Σταυρούλα Γεωργοπαπαδάκου & ομάδα χορού DUENDE. Μία χοροθεατρική παράσταση βασισμένη στην μουσική και στο κινητικό λεξιλόγιο του FLAMENCO και σε ποιήματα του F.G.LORCA
Στην παράσταση «ALMA LIBRE», θα χορέψουν η  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΥ και τα παρακάτω μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΧΟΡΟΥ «DUENDE»:  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΒΟΛΟΝΑΚΗ, ΑΝΘΗ  ΒΡΑΤΣΑΛΗ, ΟΥΡΑΝΙΑ  ΚΑΒΟΥΚΛΗ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΗ  ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ, ΧΑΡΑ  ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΥ, ΜΟΣΧΟΥΛΑ  ΜΟΝΤΙΑΔΗ,  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΥΤΣΚΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΓΥΙΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΠΑΣΣΑΛΗ, ΝΙΚΟΛ ΤΣΑΚΙΡΗ.

Το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΡΟΔΟΥ είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ. Την οργάνωση παραγωγής έχει ο Θεατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου με την Βίκυ Θεολόγη στην καλλιτεχνική διεύθυνση.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *