Την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου της διευθέτησης του ρέματος “Ρένη” Φαληρακίου, ενέκρινε η ΕΥΔ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Νότιο Αιγαίο

Την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου της  διευθέτησης του ρέματος ΡένηΦαληρακίου, ενέκρινε η ΕΥΔ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προέβη στην έγκριση του σχεδίου σύμβασης και της διαδικασία ανάθεσης του έργου   της διευθέτησης του ρέματος “Ρένη” στο Φαληράκι,συνολικού προϋπολογισμού 676.000,00 €.

Η Πράξη «Διευθέτηση ρέματος “Ρένη” Φαληρακίου», αφορά στην εκτέλεση έργων διευθέτησης στο μεγαλύτερο τμήμα της οριοθετημένης πεδινής κοίτης του ρέματος Ρένη, μήκους 759 μέτρων, η οποία διασχίζει την τουριστικά ανεπτυγμένη περιοχή του Φαληρακίου, από τη θάλασσα έως την οδό που οδηγεί από την Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου προς την περιοχή του Προφήτη Αμώς, με σκοπό την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, το έργο έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική Ανάπτυξη και Διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και συγχρηματοδοτείται  από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *